Top
VerbouwBoek 2.0
32% Korting
  • VerbouwBoek 2.0
  • VerbouwBoek 2.0
  • VerbouwBoek 2.0
  • VerbouwBoek 2.0
  • VerbouwBoek 2.0
  • VerbouwBoek 2.0
FullFullFullFullFull
(4.7 / 11 Reviews)
€ 37,00
24,99
Verwachte levertijd: 1 dag


Verbouwboek 2.0 met alle tips en adviezen over verbouwen makkelijk bij je thuis!

Ook de koop bij Bol.com

Wat krijg je?

In dit Boek ontdek je alles over verbouwen en hoe je de juiste verbouwing realiseert die de meeste meerwaarde oplevert.


Hoe je dat doet staat in dit boek met bijbehorend rekenmodel waarmee je zelf het verbouwingsrendement kunt te bepalen.

In het VerbouwBoek ontdek je hoe:

VinkjeGroen VerbouwBox Je je huis verbouwt. Dus van indeling tot dakkapel tot fundering en een stappenplan voor de verbouwing
VinkjeGroen VerbouwBox Je verbouwt voor jezelf maar ook voor de toekomstige verkoop
VinkjeGroen VerbouwBox Die twee zaken prima samen gaan
VinkjeGroen VerbouwBox Je het verbouwingsrendement kunt bepalen met de speciaal hiervoor bijbehorende rekentool! (eenvoudig, dus geen uitgebreide technische kennis nodig)
VinkjeGroen VerbouwBox Je kunt bezuinigen op de verbouwing zonder op kwaliteit en comfort in te leveren (de leveranciers en aannemer hebben liever niet dat je deze tips krijgt)
VinkjeGroen VerbouwBox Je de beste aannemer kunt selecteren met dus de beste prijs en samenwerking (Het blijkt dat veel mensen deze tips niet toepassen met te hoge kosten als gevolg)
VinkjeGroen VerbouwBox Je bij verkoop van het huis meer geïnteresseerden kunt hebben (en dus waarschijnlijk een snellere verkoop) Waardevermeerdering door de juiste verbouwing

Er zijn effectieve en minder effectieve verbouwingen. Hiermee bedoel ik verbouwingen die veel meerwaarde opleveren en die geen of nauwelijks meerwaarde opleveren.

Er worden soms zelfs verbouwingen uitgevoerd die de waarde van de woning negatief beïnvloeden. Met een checklist bepaal jij wat de juiste verbouwing is voor jezelf maar ook voor de volgende eigenaar van je huis.

Reviews (11)
FullFullFullFullFull (4.7 / 11 Reviews)

van Elsbeth en Cor Koppelman – Dirksland (24-04-2015) FullFullFullFullFull Peter heeft ons goed geadviseerd over onze verbouwing. We hadden vragen over de kosten en hoe we zaken moesten aanpakken. Hij heeft ons erg snel geholpen. Met zijn adviezen over subsidie en de tips om kosten te besparen heeft hij goed werk verricht.

Maike Heesakkers – ’S-Hertogenbosch (09-04-2015) FullFullFullFullFull Peter heeft ons geadviseerd over onderhoud aan ons appartementen complex (100 woningen). De riolering is versleten en dat heeft een forse impact op het meerjaren onderhouds plan van de VVE.

We zijn erg tevreden over zijn werkzaamheden en is snel bereikbaar als we vragen hebben.

Onno Kamphuis uit Apeldoorn (09-04-2015) FullFullFullFullEmpty Het geeft ons een goed inzicht in de verschillende kosten. Jouw deskundigheid helpt ons zeker verder in onze weg naar een goede analyse of wij een bepaald huis wel of niet moeten kopen. Bedankt.

Ronald Edelschaap (09-04-2015) FullFullFullFullFull Ik ben redelijk overweldigd door de hoeveelheid informatie die erin stond. En zal de tips en adviezen zeker toepassen. Het is een erg handig boek met alle onderwerpen waar men mee in aanraking komt bij een verbouwing. Het boek lezen was goed te doen in 2/3 uurtjes.

Maarten het Hart - Amersfoort (29-03-2015) FullFullFullFullFull Bedankt voor jullie hulp bij mijn verbouwing, het boek is een aanrader

Gr
Maarten het Hart - Amersfoort

Emiel Verhaert – Hoofddorp (01-03-2015) FullFullFullFullEmpty Het is erg handig en geeft veel waarde voor het geld!“Goed en to-the-point uitgelegd en ontzettend leerzaam. Er staan handige tips in die ik meeneem naar de toekomst, en er zijn handige overzichten die je kan toepassen op jouw specifieke verbouwing en alles wordt uitgelegd met duidelijke voorbeelden. Bovendien word je attent gemaakt op punten die je normaal zou vergeten en kreeg ik praktische onderhandeltips die ik kon gebruiken bij mijn aannemer en keukenverkopers. Het bespaarde me geld (ik denk wel een paar honderd tot misschien duizend euro)

Jorg Tiemens – Den Haag (01-03-2015) FullFullFullFullFull Ik woon al twaalf jaar in een mooi jaren dertig appartement in Den Haag waarbij het eindelijk tijd was om het te gaan verbouwen. Ik ben begonnen met tekenen hoe ik het wil hebben. Vervolgens zijn we gaan slopen en hebben een paar dingen gedaan. In het Ebook de beste verbouwing vond ik meerdere waardevolle adviezen om mijn plannen concreet te maken. De praktische tips en het stappenplan was een openbaring dat het zo beschikbaar is.

M. Mus (01-03-2015) FullFullFullFullFull Met 2 kinderen word het leven drukker en voller dus dit was wel het moment om wat te doen. Wij wilden gaan aanbouwen en intern verbouwen, maar hadden geen idee waar te beginnen. We hadden vragen zoals: Wat voor verbouwing is verstandig gezien onze eisen en wensen? Welke verbouwing is goed voor de meerwaarde? Hoe pakken ze een verbouwing aan? Hoe selecteren we een aannemer? Via via kwamen we bij www.verbouwkosten.com en initiator Peter terecht. Naast deze informatie van Peter over verbouwen hebben we ook de Verbouwkosten Tool gebruikt om de verbouwing te berekenen. Nu de verbouwing af is genieten we elke dag nog van de extra ruimte.

Makelaar M. Kroes – Den Bosch (01-03-2015) FullFullFullFullFull Ik ben het ermee eens. Momenteel heeft een woning die af (een woning zonder “verrassingen”) is de voorkeur. Voor mij is de materie met verbouwingsrendement bekende kost en zeer herkenbaar. Mijn ervaring is dat het voor een gemiddelde huiseigenaar heel lastig te berekenen is wat de meerwaarde is, daar is het advies inderdaad voor nodig. Ten eerste vinden eigenaren hun eigen woning meestal al meer waard dan die van de buren. We komen bijvoorbeeld ook veel voorbeelden tegen waar niet de juiste verbouwing is uitgevoerd! De waarde is dan nihil.

Eric Hermsen (05-01-2015) FullFullFullFullEmpty Ik kreeg het boek van Peter nadat hij bij ons de bouwkundige opname had gedaan. Ook al had ik er niet om gevraagd vind ik het nu toch wel erg prettig, want best veel uitgehaald (net als de andere).

gegroet

Simone Dingemans (03-01-2015) FullFullFullFullFull Het VerbouwBoek ben ik eigenlijk als eerste gaan lezen omdat ik niet eerder had laten verbouwen.

Duidelijk en goede stappenplannen voor bijvoorbeeld keuken en badkamer.

Bedankt.

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten
Webwinkel door Luondo